ΑΡΘΡΑ

Η καινοτομία και η εξέλιξη κάνουν τη διαφορά σε ένα Γραφείο Τελετών


Η πολιτεία μας θεωρούσε πάντα ένα ευτελές επάγγελμα και δεν μας έδωσε ποτέ σημασία/Στην αρχή

Μνημόσυνα


Προγραμματίζουμε έγκαιρα τα μνημόσυνα που επιθυμείτε σε ενορία ή κοιμητήριο. Τυπώνουμε και θυροκολλούμε τα αγγελτήρια για το μνημόσυνο.

Προσφέρουμε αγγελτήρια και θυροκόλληση, κόλυβα, σακουλάκι με όνομα νεκρού ή κουπάκι, κεράσματα (τσουρέκι ή κέικ, εργολάβο, νουαζέτα ή ελίτσα, κουλουράκι, τυροπιτάκι & σπανακοπιτάκι ημέρας, κουβέρ, αρωματικό μαντηλάκι & όλα αυτά σε τσαντάκι) και σερβιτόρο για τη διανομή και το σερβίρισμα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις ενορίες πληρώνουμε το εκάστοτε παράβολο για την τέλεση της επιμνημόσυνης ακολουθίας όπως και το παράβολο του πνευματικού κέντρου ως ενοικίαση του χώρου της δεξιώσεως για την ώρα που θα διαρκέσει. Αν το μνημόσυνο τελεσθεί στα κοιμητήρια η διαφορά είναι ότι προκαταβάλλουμε το εκάστοτε παράβολο στο Δήμο είτε για ομαδικό μνημόσυνο (Όλα τελούνται με το πέρας της πρωϊνής λειτουργίας), είτε για εξαιρετικό μνημόσυνο (Τελείται με το πέρας των ομαδικών μνημοσύνων με σειρά ανά 1 τέταρτο).

Προσφέρουμε στολισμό εκκλησίας, αναμνηστική πλακέτα και χορωδία (για εξαιρετικά μνημόσυνα μόνο) αν μας το ζητήσετε.

Αρκετές εκκλησίες διαθέτουν αίθουσες και σερβίρουν καφέ, αφού πρώτα τους πάμε τα απαραίτητα υλικά όπως καφές, ζάχαρη, κονιάκ ώστε να γίνει η απαραίτητη πρετοιμασία τους.

Ρωτήστε μας.


  • Hellenic Union of Funeral Services
  • fiat ifta
  • National Association of Funeral Directors